19 de juliol 2017

Contes a la BIBLIOPISCINA

Ahir a la piscina de Sant Gregori vam gaudir d’una tarda de piscicontes. Vam passar una estona entretinguda i divertida amb la companyia de Joan de Boer i la Berta Prat. L’un amb contes d’en Joan i l’altra amb el preludi musical. 

El narrador va explicar un recull de contes, tan propis com tradicionals, de manera original i amena.... Una versió dels músics de Bremen... però a Sant Gregori, una versió super cooperativa del cargol i l'herbeta de poniol, un basat amb la blancaneus i els tres nans...
Van ser molts els nens i nenes que van assistir i el públic va ser de primera! La mainada que van participar s’ho van passar molt i molt bé i els acompanyants, també. Cal agrair el talent i la paciència del narrador a l’hora de tractar amb infants. 

A part dels contes, també vam poder escoltar un preludi musical a càrrec de la Berta Prat. Ens va oferir un tastet de tres autors amb el piano: Ludovico Eudiani, Haydn i Yiruma, respectivament. Així doncs, la tarda va ser molt relaxant, amb un temps i lloc idoni. 


En definitiva, la tarda de piscicontes va ser immillorable. Gràcies a tothom!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada