07 de juny 2017

Exposició pictòrica: TALLER d’ART

Si ens veniu a visitar a la biblioteca trobareu una nova exposició. Aquest cop són pintures dels alumnes de l’activitat extraescolar TALLER d’ART. Aquesta activitat ha estat organitzada per l’AMPA de l’escola Agustí Gifre. 

L’han realitzat alumnes de diferents cursos al llarg de tot el curs escolar. La majoria dels alumnes tenen entre quatre i 8 anys. Són de P4, P4, 1r, 2n i 3r. 

Els alumnes han treballat diverses tècniques. En aquesta exposició podreu observar els seus darrers treballs. Molts d’ells fets en aquarel•la i pintura en ceres. 

Com veureu, només hi ha una petita mostra de les seves creacions. Doncs en el Taller d’Art, a banda de pintar, també treballen amb altres materials. Com per exemple el fang o la llana. 

El resultat obtingut prové d’un treball previ. D’una banda les educadores han pensat molt bé que volen ensenyar i com ho volen fer; i d’altra banda, al començament de la sessió les educadores, habitualment, expliquen un conte a la mainada. Conte a partir del qual sorgeixen aquestes precioses creacions. 

Les talleristes són les mateixes que fan el Taller de Decoració Infantil de Primavera i Nadal a la Biblioteca.. Segur que ja sabeu de qui parlem: la Nuri Negre i la Roser Arimany de Taller Nimbe.
 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada