07 d’abril 2017

Inauguració de l’Exposició de Mandales de la Ma Àngels Cassany

Ahir vespre varem inaugurar, oficialment, l’exposició. Varem comptar amb la presència del nostre alcalde, el Sr. Quim Roca; de la coordinadora de l’oncolliga a Sant Gregori, la Sra. Conxa Torrado; de la psiconcòloga, la Sra. Carme Ventura; de la Ma Àngels Cassany, creadora dels mandales; i de molts altres assistents. 

La presentació va anar a càrrec de la Sra. Carme Ventura. La Carme va ser molt clara en la seva exposició... ens va dir que va acceptar parlar de la Ma Àngels i de la seva obra només perquè sabia que la Ma Àngels li havia demanat des del cor. Perquè la Ma Àngels quan crea els mandales, quan en parla, quan escriu el que l’hi transmeten ho fa generosament... des del seu interior. 

La Carme, parlant de com es varen conèixer amb la Ma Àngels i de com sap que treballa, es va emocionar. La seva relació amb la Ma Àngels i els seus mandales ha estat única. I ahir, els presents, varem poder vibrar amb l’emoció de les seves paraules. Va ser un moment molt especial. 

A la Ma Àngels se l’hi notava que estava contenta per tenir a la Carme al seu costat i també de tenir-hi a la seva néta i a tots i totes les persones que la varem acompanyar. Va parlar-nos del canvi que hi ha hagut en la seva obra des dels inicis a ara. I sobretot, ens va recomanar l’assistència als Tallers de Mandales que ens ha proposat. I no pas perquè els fes ella, sinó perquè els diners que es recullin seran per l’ONCOLLIGA. Així doncs, des d’aquí, us encoratgem a visitar-nos i a relaxar la vista i la ment amb aquesta exposició. I també a participar en les activitats proposades. 

Foto: Conxa Torrado
2 comentaris:

  1. Gracies, Marisa per les teves paraules. Soc feliç de tenir-vos al meu costat.

    ResponElimina
  2. Gràcies a tu!!! La Biblioteca està molt contenta de tenir el teu treball!!! i nosaltres també :)!!!

    ResponElimina