03 d’abril 2017

Exposició de Mandales de la Ma Àngels Cassany a la biblioteca

Al llarg de tot aquest mes d’abril podreu gaudir de l’exposició Bussejant pel teu interior de Ma Àngels Cassany. Una exposició que ens aporta benestar, tranquil•litat i harmonia. 

La Ma Àngels entrà dins del món dels mandales arrel d’una un taller de creixement personal i meditació al 2000. Allà, els va descobrir i des de llavors no ha parat de dibuixar-ne i crear-ne. Ella ens explica que va tenir un enamorament a primera vista... i que encara n’està d’enamorada. 

La seva passió per aquest art l’ha fet avançar tant en la creació com en el seu propi creixement personal. Així, de la mateixa manera que dels primers mandales que feia amb els actuals hi ha diferencies... sobretot de mida, també s’ha produït un canvi gradual en la seva persona. Ara és més pacient, més voluntariosa, més oberta.... 

Ella mateixa ens refereix: “gràcies a un curs que vaig fer amb una mestra argentina, Irene Philipp  vaig entendre que el que faig és únic: pinto mandales i arribo a connectar amb l’ànima. Llavors tradueixo els bells mandales en paraules per a l’ànima”. 

L’artista també ens explica que fa mandales personalitzats. Ens diu: “ són un regal per l’ànima. Cada mandala que dibuixo és una meditació per mi quan el dissenyo, el pinto o faig l’escrit. Per l’ànima que el rep és una part de ella mateixa, ja sigui pels colors, disseny o paraules. L’energia angèlica m’ajuda a crear-los.” Si voleu saber-ne una mica més podeu entrar en el seu blog  o bé llegir aquesta entrevista que li varen fer a FECEC junts contra el càncer 

El treball de la Ma Àngels, molts de vosaltres, l’haureu vist en algun altre lloc doncs ha exposat en diversos espais: biblioteques, llibreries, cafès, restaurants, centre cívics... Alguns cops de manera individual i altres en exposicions col•lectives. Ara, aquest mes d’abril, teniu l’oportunitat de veure les seves darreres obres a la nostra biblioteca. 

La inauguració la farem el proper dijous 06/04/17 a les set de la tarda ... i un cop tornem de Setmana Santa ens ha preparat un parell de Tallers de Mandales. Un per a mainada i l'altre per joves i adults.

Us esperem! 

Un moment en què la Ma Àngels estava preparant l'exposició!
 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada