21 de febrer 2017

Contes infantils del Japó amb Sílvia Cadanet

El divendres passat, 18 de febrer de 2017,  varem tenir la sort d’escoltar contes japonesos de la mà de la Sílvia Cadanet!!! I també a dues noietes en un preludi musical al piano. Però a més a més varen tenir un parell de presentadors: en Magí i en Bernat!!! Val a dir que tots i totes ho varen fer molt i molt bé!!! 
La Naia Teixidor i la Nora Ribas varen tocar-nos juntes un trosset de La Marxa dels Sants i per separat l’Himne de l’Alegria i La Xocolatera. Les dues són de l’Escola de Música del Gironès

Com deièm varen ser presentades per en Magí i en Bernat. Un cop elles varen fer el preludi els dos noiets ens varen presentar a la Sílvia Cadanet. 

Moltes de les persones que coneixeu a la Sílvia sabeu que normalment ella fa de pallassa. Aquest cop NO! Aquesta vegada els contes que ens ha explicat tenien relació amb el Japó doncs formaven part del Menú de Lletres 2017: Literatura Japonesa organitzat per les biblioteques de Girona. 

Així doncs, la Sílvia ens ha situat en aquest país ple d’illes, de muntanyes i volcans. Ens ha explicat com són els seus transports, habitatges. Hem conegut part dels seus costums: com és la seva bandera, com mengen i que mengen i o beuen. Fins i tot ens ha fet fer una mica de gimnàs.... Tot això mentre ens ensenyava com les dones es solen vestir i pentinar.... Total que ha quedat transformada en una geisha!!! 

Ens ha explicat un parell de contes al voltant de la natura. I ho ha fet tan i tan bé que tant grans com petits estàvem ben atents!!! Ens ha agradat molt!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada