30 d’abril 2016

Presentació del conte "La princesa del pèsol bullit i el príncep rinxolat", de Marta Graugès Rovira

Ahir a la tarda varem tenir a la Marta Grauges del Girasol a la nostra biblioteca. Ens va presentar el seu conte la princesa del pèsol bullit i el príncep rinxolat

De fet, ens va fer presentar a cadascun dels assistents i també ens va fer participar en la història. Aguantant les làmines gegants del text, o fent llegir a la mainada, o provant els saquets... o sigui, que a mida que anava descobrint diferents objectes relacionats amb el conte: pols màgica, coixinets, espelmes, ... cada un de nosaltres va poder interactuar amb ella. 

La història tracta d’una princesa que quan no dorm està de mal humor – i ...a qui no li passa això?... Doncs si us passa podeu provar el que explica el conte i que la princesa fa!!! 

El conte aviat el tindrem a la biblioteca. Ara bé, si alguna persona el vol... el pot adquirir en el Centre Girasol. Eps! Si algú li interessa també pot comprar els coixinets del conte com a complement. 

Us deixem amb algun moment de la trobada:


Les dues properes activitats de la biblioteca seran: El divendres 6 de maig a les 19:30' Inauguració de l'exposició "Llum d'albada" de Miquel Jassans. Tot seguit concert amb Nicole. El dissabte 7 de maig a les 11:00 representacions amb anglès, a càrrec de TLC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada