18 d’octubre 2014

La Biblioteca celebra els seu 25è aniversari!!!

La Biblioteca celebra, aquest proper divendres 24 d'octubre, el seu 25è aniversari i ofereix diferents activitats tant a dins com fora de l'edifici. 

Des de sardanes a audicions musicals, a contes, lectures en veu alta, la presentació de la maqueta ... i moltes altres sorpreses que s'han preparat amb moltes de les diferents entitats de la Vall. Hi ha un programa de mà repartit en diferents emplaçaments del poble on trobareu el que es farà... i a més a més a la ràdio de Sant Gregori (107.9) en Narcís Carreres us en farà 5 cèntims!!! 


Mentrestant espereu a que arribi aquest divendres podeu venir a la biblioteca a deixar la vostra "marca" dibuixant la vostra mà en uns plafons que tenim preparats i que simbolitzen el fet que la Biblioteca és de TOTS vosaltres!!! ... i si voleu podeu escriure-hi alguna frase dins!


Tot seguit us deixem el cartell dissenyat per la Mireia Reixach Ribas de Sant Gregori, guanyadora del Concurs de Cartells que varen organitzar des de l'Espai Jove Cal Bolet en motiu de la celebració!

Esperem que hi vingueu i en gaudiu!

4 comentaris:

  1. Moltes felicitats i llarga vida !!!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Gràcies Anònim!!!

    Esperem poder comptar amb tú!!!

    ResponElimina
  3. Per molts anys podem gaudir de la lectura en aquesta fantàstica biblioteca!!!
    M'ha estranyat però, que no hi participés en aquesta commemoració el Club de Lectura que tan bona feina fa i que és motiu dels molts post que omplen aquest bloc ;)

    ResponElimina
  4. Benvolgut/da Anònim,

    Gràcies per la teva aportació!
    Dedueixo que vares venir a celebrar amb tots els que hi èrem els 25 anys de la Biblioteca, llàstima que no ens ho fessis saber en aquell moment, però quan vulguis passa pel taulell i en parlem :)

    ResponElimina