18 de juliol 2014

Piscicontes amb en Xavier de la Cia. “La Perduda” a Sant Gregori

La Festa Major de Sant Gregori avui dóna el seu tret de sortida... però ahir a la tarda, des de la Biblioteca,  ens hi varem avançar un xic! Varem tenir contes al voltant de les instal•lacions de les piscines municipals. 

Aquesta sessió sota els pins de la Pineda té l’avantatge de ser molt fresqueta i oberta. Oberta perquè tant aviat hi ha uns nens/es com n’hi ha d’altres doncs aprofiten l’estona d’escoltar els contes quan no tenen curset de piscina. Tot i així hi va haver molts oients tota l’estona. 


Per gaudir de la sessió varem comptar amb l’alumnat de l’escola de música Goodlife en un complert acompanyament musical, doncs es va intercalar la música amb la narració dels contes. 

Tota la colla de músics ho va fer molt bé: 
L’Isona Bell-lloch (flauta travessera) i la Carla Armengol (guitarra) ens varen interpretar “Llitet rosa” i “l’Himne de l’Alegria”;
L’Aixà Ferré (piano) va tocar “Mountain Climbing”;
La Clàudia Jurado, l’Ariadna Carmona i la Paula Lladós varen tocar les tres juntes al piano; i finalment, 
La Laia Buixeda (veu i piano) juntament amb la Llum Perez ens varen delectar amb “Moments” i “Rather be”.

Com dèiem, varen anar tocant entremig dels contes que ens va explicar en Xavier Fabrega de la Cia la Perduda. Els contes varen ser molts i molt diversos tal i com anunciava el títol de la sessió “Deixeu que us expliqui...”. Per exemple hi va haver el conte de El nen que va robar la lluna o el conte d’El peixet d’or, entre molts i molts altres. 

En fi va ser una sessió entretinguda en un espai preciós. 

Tot seguit us deixem alguna fotografia de la sessió:












Gràcies a tothom per participar-hi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada