09 de juny 2014

“ CAP ” Exposició d’escultures d’Antoniu Castaño

Aquest passat divendres es va fer la inauguració de l’exposició “CAP... a Sant Gregori” que tenim a la biblioteca de l’Antoniu Castaño. 

Es tracta d’una sèrie monogràfica de 32 peces que podreu gaudir al decurs de tot el mes de juny. Segons, Bamala, professor, amic i col•lega de l’Antoniu, que és qui en va fer la presentació, són peces que cal mirar amb el CAP però també amb tot el cos. 

Cada peça, ens diu, té la seva història i la veritat és que quan preguntem a l’Antoniu per alguna d’elles SI que hi ha tota una història al darrera. També, segons Bamala, l’Antoniu busca la bellesa humana del dia a dia. La veritat és que són peces amb molt de realisme, humanes, primitives, minerals... precioses. 

Mentres els assistents anàvem admirant les diferents peces, teníem de fons música en viu, a càrrec de Josep Maria Cantarero component del grup musical “Brownis”. Ens va amenitzar la vetllada amb un jazz subtil però que l’acompanyava molt bé. 

La biblioteca, doncs, va prendre un aire festiu. Persones que feia temps no es veien es varen retrobar davant l’obra de l’Antoniu... personalment m’ha fet il•lusió!!!  






2 comentaris:

  1. Es meravellòs, una Biblioteca viva. Cada vegada que hi anem hi trobem quelcom diferent, ara esculptures, abans ceràmica, fotografía, quadres, manualitats de grans i de petits, dibuixos, música...de tot per sortir-ne un xic més feliços. Gràcies !

    ResponElimina
  2. Gràcies a tu i a la resta de persones que feu que hi hagi interés perquè aquesta biblioteca sigui viva!!!

    ResponElimina