17 de desembre 2013

Tallers Infantils de Decoració Nadalenca

Entre els divendres 29/11/13 i 13/12/13 els nens i nenes de Sant Gregori, algunes mames i avis, i Taller Nimbe es va decorar la biblioteca. Val a dir que ha estat un repte, doncs ara la biblioteca és molt més gran que abans i han calgut altres “estratègies” per pensar-la. El resultat ha estat GENIAL. Us encoratgem a que ens visiteu i gaudiu del que entre tots i totes s’ha fet!!! 

En la primera sessió els nens i nenes varen decorar unes cortines per la part infantil i varen fer un mural amb motius nadalencs i en la següent sessió varen construir arbres de Nadal per posar escampats per tota la Biblioteca. Aquests arbres són grans, vistents i elegants alhora. Tots, tant mainada com adults s'ho varen passar molt bé!

Els altres anys que Taller Nimbe ha vingut s'han preparat decoracions que eren individuals però que en conjunt donaven un aire nadalenc a la Biblioteca... enguany els treballs dels nens i nenes han estat de caire més col•laboratiu, doncs entre tots han construït les peces que adornaran al llarg d'aquest Nadal la biblioteca... o bé quedaran al fons de la biblioteca per quan aquesta ho necessiti, com és el cas de les cortines i el mural. Des d'aquí us volem donar les gràcies doncs heu fet un treball magnífic!!!

Us deixem amb alguna foto dels Tallers!!! 











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada