13 de desembre 2012

Marató de TV3 2012 “Contra el càncer”

El càncer és una malaltia, malauradament, molt estesa. Tots tenim o hem tingut alguna persona propera que està o se n’ha vist afectada... per això pensem que cal aportar el nostre petit gra de sorra. 

Igual que nosaltres pensem hi ha moltes activitats a fer, en el nostre entorn, relacionades a recaptar diners per estudiar millor aquesta malaltia. A Sant Gregori n’hi ha diverses i des d’aquí us en recomanen la que proposa en Cesc: Acompanyar-lo en una passejada per la capçalera de l’Onyar per recordar i tal com ell mateix ens diu: “Una passejada acompanyat de la calidesa de persones que facin possible que aquest final de tardor comenci un estiu... ” 

Ens avisa, també, que portarà “una guardiola per poder recaptar la voluntat de totes les persones que m’hi acompanyin” i ens assegura “Jo hem comprometo a posar-hi un euro per cada persona que decideixi fer-me companyia i quants més siguem millor!.” 

Tot el recollit aquell dia serà per la Marató. 

Qui tingui ganes d’anar-hi ja ho sap! Trobada Sant Dalmai a 2/4 d’11 del mati del diumenge dia 16, el dia de la Marató. Es caminaran uns 4 quilòmetres tot passejant fins cap a la una del migdia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada