17 de gener 2012

La Mancomunitat de la Vall de Llémena

El President de la Mancomunitat de la Vall del Llémena, el Sr. Jaume Busquets i Arnau, ens ha fet arribar una missiva per convidar-nos a visitar i difondre la nova web turística de la Vall de Llémena.
Aixì doncs, aquí en teniu un petit extracte:

La web de la Mancomunitat de la Vall de Llémena neix amb l’objectiu de ser d’utilitat i, alhora, un referent informatiu per al sector turístic de la Vall de Llémena, donant a conèixer l’oferta turística dels municipis de la vall així com els principals recursos turístics del seu territori.

Actualment la web està publicada en català i està en procés de proves. No obstant, s’està treballant perquè en breu pugui estar publicada també en castellà, anglès i francès, i que pugui incorporar també canals de turisme 2.0.

La web compta amb dos espais dinàmics d’informació:
  • L'Agenda, i
  • Propostes interessants
En l'espai d’Agenda, s'hi publicaran les activitats d’interès turístic que organitzin els ajuntaments o altres entitats i empreses turístiques del territori.
I l'espai de propostes interessants està pensat com a espai on destacar de manera rotativa els recursos turístics que hi ha en el territori, i alhora, anar informant de les propostes del sector privat, tal com propostes de cap de setmana, activitats, rutes a realitzar, etc; per tant està oberta a rebre totes les propostes i activitats que s’organitzin en els establiments, entitats o ajuntaments, que puguin tenir un interès per als visitants de la vall.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada