27 de març 2010

26/03/10 LECTURA MUSICADA DE POEMES

Llegir poesia és una altra manera de sensibilitzar-nos. Hi ha relativament poca gent que en llegeixi, si mirem les estadístiques de la nostra biblioteca ;) i personalment penso que és degut a que des de sempre, la poesia, ens ha fet cert “respecte”, per tant, em considero afortunada de poder oferir als nostres lectors (i als que encara no ho són!) la possibilitat d’escoltar a persones que gaudeixen amb/de la poesia.
Ahir en Christian Tubau ens va parlar una mica del que ens pot aportar la poesia i va escollir poemes del “Callat” de Joan Vinyoli, de “Final del Laberint” de Salvador Espriu i del “Llibre dels minuts” de Gemma Gorga per il·lustrar la seva explicació.
Alhora, vam poder escoltar a Maria Rueda al piano entre poeta i poeta, i la sorpresa de tots els assistents va ser poder comptar amb la presència de Gemma Gorga entre nosaltres que també ens va llegir algun dels seus poemes que Christian prèviament havia escollit.
L’acte, tal com podeu veure en les fotos, va tenir un caire íntim i acollidor i va ser molt ben acollit... per tant desitgem poder oferir-vos més poesia en alguna altra ocasió.



També us poso el programa de mà que els assistents haurien d’haver rebut i que (malauradament) vaig descuidar-me de repartir!!!

4 comentaris:

  1. Moltes felicitats, què bonic es trobar tanta gent especial sota el mateix sostre!

    ResponElimina
  2. Gràcies a tu per poder-hi assistir i gaudir-ne :)

    ResponElimina
  3. Christian Tubau es un poeta jove però amb un estil especial. Lleigir els seus poemes es un dels plaers que tinc de tant en tant. No va lleigir cap dels seus? si podeu llegiu algo d'ell. Felicitats per la iniciativa!

    ResponElimina
  4. Fa molt de temps que teníem ganes de donar una mica més de presencia a la poesia que té la Biblioteca i vam pensar que una bona manera de fer-ho fora fent una lectura musicada amb poetes diversos, tant clàssics com contemporanis, amb la intenció de donar-li continuïtat, per tant, s’accepta el teu suggeriment i tindrem en compte per una propera ocasió de llegir alguna cosa de Christian Tubau.

    ResponElimina