01 de març 2010

26/02/10 CONTES AMB PAPES I MAMES

Avui, divendres 26 de febrer de 2010, hi ha hagut una sessió tota especial a la nostra biblioteca!!!. Primer de tot perquè enlloc de tenir un preludi musical N’HEM TINGUT DOS!!!!.
D’una banda han vingut en Roger Guardiola i en Pau Sanz de la Casa Groga hi han tocat “el petit pony”, “Juanito el afortunado” i “Punch and Judy” a 4 mans de piano. D’altra banda han tocat, la Xell Vendrell Batlle i la Verònica, de l’escola de Música de Sant Gregori, “Marina” i “els cinc gatets” a duet de piano i flauta travessera.
Tot seguit ha vingut l’altra part “especial” perquè els narradors han estat papes i mames dels nens i nenes que venen habitualment.
De fet la primera en explicar un conte ha estat la Sandra Martí “la ventafocs”, després han “actuat” diferents mares i pares: la Sílvia Mesa “En Patufet”, l’Edgar Barcelò “A la panxa ximp i xamp!”, la Carme Lòpez “El xumet de la nina”, la Marisa Serret “Ni parlar-ne!” i com que l’ambient era molt propici en Miquel de 6 anys ha volgut llegir un conte veu alta.
Tothom s’ho ha passat molt bé, els nens i nenes esperaven en candeletes poder escoltar i “presumir” dels seus pares i mares i a molts ens han quedat ganes de repetir... o sigui que segurament en farem alguna altre sessió!!!

Aquí teniu algunes fotos d’aquesta activitat!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada