24 de gener 2024

Maleta sobre diversificació de gènere

Aquest mes de febrer comptem amb una maleta sobre la diversificació de gènere gràcies al Servei de biblioteques de la Diputació de Girona. Forma part d’un projecte per donar resposta a l’interès creixent sobre la diversitat de gènere. Compta amb el suport de l’AFA Agustí Gifre que juntament amb l’escola estan treballant la temàtica a totes les classes. 

La maleta, aquí la veureu en format exposició, consta d’àlbums il·lustrats. Cal recordar que aquest tipus de format malgrat sovint s’adreci a un públic infantil és també un objecte artístic d’interès per qualsevol edat lectora. Per tant, podreu llegir-los, comentar en família i o jugar amb aquesta magnífica tria. Si n’hi ha algun que us voleu endur a casa passeu pel taulell i mirarem si està en el nostre fons! 

La tenim del 6 al 29 de febrer

El projecte ha estat ideat per Christian Arenas (Universitat de Xile), Mariona Masgrau i Karo Kunde del Grup GREPAI de la Universitat de Girona en col·laboració amb el Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona. El disseny de la imatge gràfica és de Txell Darné. 

Us hi esperem! 
cartell: Miquel Bohigas


Recordeu que el proper dijous 08 de febrer comptarem amb Christian Arenas per dinamitzar-la. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada