20 de juny 2023

Exposició "Tota imaginació té altres mons...altres rostres" de M Jesús Cota

Aquest proper mes de juliol us convidem a visitar-nos i gaudir dels dibuixos de M Jesús Cota. Una exposició de “rostres” on combina línies fetes a carbó, pinzellades d’aquarel·la i mil puntets amb retolador. 
 
La Maria Jesús es autodidacta i ha començat a experimentar amb el dibuix de gran. Tot i que sempre ha estat en contacte amb l’art. Ella ens diu: 
“era una noieta de poble molt somiadora...Compartia la vida quotidiana amb els altres però el meu món real era el que fabricava la meva imaginació i sense ella no hagués pogut sobreviure. Els ulls amb les seves diferents mirades eren la clau per esbrinar qui hi havia dins de cada persona”. 
 
Va començar aquesta fal·lera del dibuix en la pandèmia. Tancada a casa i sense poder sortir. Ara ja porta fets quasi mil rostres!!! Cadascun d’ells ens pot transportar, en paraules seves, 
“ a veure algú que no recordàvem...trobar-hi misteri barrejat amb inquietud...o a creure que aquestes cares ja hi viuen entre nosaltres....” 
 
Des de la distància ens convida a aturar-nos en aquests rostres fent el mateix que
 “quan mirem la nit plena d’estrelles... gaudir i callar”
Alhora ens proposa que intentem fer-nos el nostre dibuix del nostre propi món interior. Ho fareu? 
 
Si us agraden les exposicions que tenim habitualment a la biblioteca, amb aquesta de MJ Cota us ho passareu molt bé. Veniu a gaudir-ne! 
cartell: Miquel Bohigas

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada