10 de desembre 2021

Mainada de l’Escola Joan Riu ens ha visitat de nou!!!

Avui al matí ens han visitat alguns dels alumnes de l’escola Joan Riu.  Són visites englobades en el projecte estatal “Comunidades participatives de aprendizaje”.

S’hi han estat prou estona com per gaudir de la biblioteca: mirar contes, escoltar contes relacionats amb el Nadal, el Tió i els regals dels Reix Mags. Han esmorzat fora de la biblioteca, en el passadís de l’INS. I amb alguns hem mirat i triat contes i revistes dels que estat exposats en la sala gran de la biblioteca.

Ha estat una visita molt agradable i profitosa. La mainada ha gaudit de l’espai de manera  relaxada i cadascú en la seva mesura. N’hi ha que han mirat contes, altres han llegit, i altres han interaccionat amb l’espai i les educadores. Ha estat tot molt amè i fluid!

Ens hem fet intercanvi de detalls. Ells ens han fet arribar una postal personalitzada i nosaltres els hem regalat cartes per escriure als Reis Mags.

Han retornat material que tenien en préstec. No han agafat material en préstec perquè s’acosten les dades de Festes Nadalenques.

Els esperem de nou al gener del 2022!


 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada