05 de juliol 2021

El Casal Viatja!!!

A Sant Gregori tenim un casal de gent gran molt i molt actiu. D’entre les activitats amb més arrelament del Casal Sant Grau, hem de citar el viatge que cada any s’organitza a finals d’estiu. L’any passat, no es va poder sortir a causa d’aquest coronavirus que ha paralitzat el món sencer, però el 2018 i 2019 s’havien fet dues sortides molt atractives: Costa Est dels Estats Units i Costa Rica, respectivament. Destins  que culturalment  ens han permès conèixer indrets molt interessants i al mateix temps ens han enriquit, ampliant el nostre bagatge de vivències i emocions.

A la costa Est dels Estats Units, vàrem visitar Nova York, Philadelphia, Washington i Boston: un viatge que ens va permetre conèixer  ciutats  capdavanteres a nivell mundial,  edificis espectaculars, skai-lines de postal, i indrets citats mils de vegades a la història del món.

Com a contrast l’any següent ens vàrem perdre per Costa Rica, a on l’eslògan és “Pura vida” i això ja ho diu tot: paisatges espectaculars i ben diferents alhora, molts parcs naturals,  flora i fauna generosa que mostren al viatger com n’és de variat i autèntic el país.

Tots els que  vàrem participar en aquestes sortides vàrem omplir les nostres càmeres de fotografies precioses que ens ajuden a recordar els dies gaudits en el viatge.

Durant aquest mes juliol a la biblioteca Miquel Martí i Pol, s’hi pot veure una mostra de 33 fotografies aportades per els viatgers, en un esforç per recuperar la memòria d’unes vivències que romandran molts anys  en els seus cors. 

   

Cartell i escrit: Carme Gubau


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada