22 de gener 2021

4a trobada del club de lectura de 4rt 18-1-21

Hem hagut de tornar a fer la trobada per videoconferència. Com que ja sabíem de què anava no ens ha costat tant com la primera vegada. Però continua agradant-nos més fer-la presencial. 
 
Hem estat tot(e)s d’acord en que El conte dels dos ratolins, de la Ruth Brown, és el llibre que ens ha agradat més. Els i les qui vam entrar als enllaços per veure els dibuixos que pintava Giuseppe Arcimboldo hem dit a qui no va entrar-hi que no saben el que s’han perdut i ara volen entrar-hi tot(e)s. 
 
Aquesta vegada llegirem dos àlbums il·lustrats del mateix autor del text, en Pere Calders, un gran contista català del segle passat.

Un serà El barret prodigios i la barraca dels monstres, amb Il·lustracions d’en Pep Boatella. Una història que acaba malament però, a la vegada molt, molt estranya i interessant on dos jocs de cartes hi juguen un gran paper. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
L’altre és Raspall, amb il·lustracions de Carme Solé Vendrell, una història tendre, dolça, entrenyable tant en el text com en les il·lustracions.
 
 
 
Aquest cop la sessió, gràcies a l'ajuntament de Sant Gregori, s'ha pogut gravar. La teniu tot seguit... vejam que us sembla!!!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada