23 de novembre 2020

Descobreix la Vall de Llémena per la Marató

L'Ateneu de la Vall de Llémena i la Biblioteca Miquel Martí i Pol organitzen una activitat per a La Marató de TV3 d'enguany, amb el lema "DESCOBRIM LA VALL DE LLÉMENA PER LA MARATÓ TV3". 
 
Com que ara resulta molt complicat organitzar activitats presencials que apleguin molta gent, s’ha pensat en una activitat virtual lligada a l'Auca de la Vall de Llémena, creada per Miquel Bohigas. 
 
Els participants hauran de venir a la biblioteca. Fer un donatiu per la Marató i a canvi se'ls donarà un exemplar de l'auca. 
 
La participació "activa" de la gent consisteix en què visiteu els llocs que més us estimeu de la Vall i que hi graveu un video d'uns 10 segons recitant o llegint els versos corresponents de l'auca. El video s'haurà de penjar a instagram amb les etiquetes #aucavalldellemena #lamaratotv3 i #tocaatothom. 
 
Els donatius es podran fer a la Biblioteca de Sant Gregori del dia 1 al 9 de desembre. També ho podreu fer el dia 20 al mercat, on hi haurà una parada per aquest propòsit.A més, com que enguany no s'ha pogut celebrar la Festa Remença, amb l'auca de la Vall també es lliurarà un exemplar de l'Auca de Pere Joan Sala. 
 
Com deveu saber, el tema de la Marató d'enguany es dedica a la COVID-19, com no podia ser d'altra manera. Celebrem que l'Auca de la Vall de Llémena sigui protagonista d'aquesta activitat i ens faria molta il·lusió que us animéssiu a participar-hi. 
 
Us deixem un fulletó de l'activitat i un enllaç al video de promoció
cartell: Miquel Bohigas

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada