10 de setembre 2020

Obrim la biblioteca!

Benvolguts/des us informem de les decisions que s’han pres a la Biblioteca respecte a la covid-19. 
 
Com sabeu el funcionament de la biblioteca, aquests darrers mesos, ha quedat afectada en totes les seves àrees: atenció al públic, adquisició de fons, activitats... Tot i això, la biblioteca, des del maig ha estat oberta i a la vostra disposició. L’atenció s’ha fet en el vestíbul, els retorns tenen quarantena, les persones que han demanat per estudiar ho han pogut fer dins de la biblioteca, s’han adquirit algunes novetats i s’han fet unes poques activitats. Sempre seguint els protocols de seguretat i higiene que ens ha dictat el departament i l’ajuntament. 
 
En aquests mesos s’ha mantingut el contacte constant amb la Central de Biblioteques i amb l’ajuntament. A partir de setembre s’ha decidit – fins que la situació no permeti altres actuacions- d’obrir la biblioteca en l’horari habitual, amb aforament restringit i aplicant les mesures de seguretat en tot moment (mascareta, distància de seguretat, higiene de mans i espais...). A partir del dilluns 14 de setembre tindreu accés a una aplicació per reservar les places
 
Pel que fa a properes activitats, de moment, estan pendent de veure com evoluciona la covid-19 aquest mes de setembre. La idea és poder reubicar les que tenim pendents des de març i fer les que tenim programades en el mes d’octubre, novembre i desembre. Un altre handicap que tenim és el fet que no es podrà emprar la sala de conferències perquè l’INS la necessita com a aula per tant, les nostres activitats es portaran a terme – sempre que sigui possible- en espais amplis com la sala Mediterrània. En tot cas ja us anirem informant en cada activitat del lloc i la manera de procedir. 
 

Us agraïm la vostra paciència i bona disposició!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada