29 de gener 2020

4ª trobada del club de lectura de 5è i 6è. 21-1-20

Avui ha sigut una mica estrany, al començar. Faltaven membres del club i, en canvi, n’hi havia de nous. I és que hi havia tanta cua per poder-hi entrar que al final han hagut de fer dos grups, un el dimarts, com sempre, i un altre el dijous. Alguns membres del club de lectura del dimarts s’han passat al dijous, que els va millor i, així, han pogut entrar membres nous i ara ja no hi ha cua, que bé!!! 

Mireu bé la foto que hi ha aquí a baix. Veieu que n’hi ha que ens abracem? És perquè la Sessi ens està presentant el llibre que llegirem aquesta vegada, Contes macabres, d’Edgar Allan Poe!!! Va de morts, de cadàvers, de por i de iuiu, per això són macabres. No és que l’autor fos una persona rara, tot al contrari, era amable i agradable i s’estimava molt la seva dona que va morir essent molt jove, pobre. Això sí, es veu que bevia massa wisky o conyac o alguna cosa d’aquestes i per culpa d’això ell també va morir molt jove. 

Les il·lustracions del llibre són molt tètriques, també. Els talls són negres, tot el llibre és fosc i hi ha pàgines completament negres amb les lletres blanques. L’il·lustrador es diu Benjamin Lacombe i la Sessi ens ha donat un full amb instruccions perquè entrem a internet i busquem més il·lustracions fetes per ell, a veure si totes són tan tètriques. 

Ara, que, un cop la Sessi ens ha explicat un parell de contes, d’aquella manera que fa ella que sempre es deixa alguna cosa amb l’excusa que no se’n recorda (però que ja sabem que és perquè ens agafin ganes de llegir) ja no feien tanta por i, efectivament, ens han agafat ganes de saber què passa de veritat amb el gat negre, així que… l’haurem de llegir! M’hi ajudaràs, mama? I tu, papa? Per si m’agafa una mica de iuiu, saps?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada