24 de setembre 2019

EDUARD SADURNÍ, UNA PERSONA COMPROMESA.

Aquest proper 3 d'octubre, a la biblioteca, tenim la satisfacció de col·laborar en la presentació d' El Voluntari d'Eduard Sadurní.
 
Eduard Sadurní és un empresari jardiner i un activista social. Tot i que va néixer en la capital del Principat l'any 1975, té les arrels a Ripoll, vila on ha viscut gran part de la seva vida. Actualment és gironí d'adopció des de l'any 2005. 

L'any 2014 publicà el seu primer llibre titulat: Superem el càncer! Pedalem per la independència, on fa un paral·lelisme entre l'actitud coratjosa que cal tenir per a afrontar i superar un càncer i la que els catalans hem de tenir per a recuperar la nostra llibertat. La seva filosofia de vida es basa en l'actitud, l'empenta, la il·lusió i, sobretot, dur a terme projectes apassionants que el facin sentir viu. 

Col·labora activament en la organització de la cursa solidària ONCOBIKE que es fa a Sant Gregori i com a voluntari hospitalari de la Fundació Oncolliga de Girona. 

Hi intervendran l'autor del llibre, Eduard Sadurní; el nostre alcalde, el Sr. Quim Roca; i la delegada d'Oncolliga a Sant Gregori, la Sra. Conxa Torrado.


Recordeu: dijous 3 d'octubre a les set de la tarda a la biblioteca!!! 

Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada