28 de maig 2019

Despedida del Club de Lectura Infantil de 4rt. Curs 2018-2019

Cinquena trobada del club de lectura de 4rt • 23-5-19 

Avui li hem fet una bona sorpresa a la Sessi. Un nen del club li ha fet un regal molt bonic, les lletres del seu nom pintades. Bé, tu compres en una tenda de manualitats les lletres, que són de paper maxé, i després les pintes del color que t’agradi. Es notava que a la Sessi li ha agradat moltíssim i que no s’ho esperava. Eren unes lletres molt boniques! 

Després hem parlat de que avui era la última vegada que ens veiem aquest curs. Que curt s’ha fet, només ens hem vist cinc vegades. Sort que el curs que ve podrem continuar, perquè és que ens agrada tant venir al club de lectura que hem dit que encara que ens coincideixi amb alguna altra activitat ens és igual, ens la perdrem aquell dia, però el club de lectura no el deixem! I és que ens ho hem passat bomba! 

Com que avui era el darrer dia de club, doncs, la Sessi ens ha donat una llista de recomanacions que publiquen les biblioteques per si durant l’estiu volem llegir llibres que segur que són bons, perquè els recomanen les bibliotecàries.

Nosaltres també ens hem recomanat llibres, com cada vegada que ens trobem, que ens agrada molt això de recomanar-nos llibres i parlar una mica del que ens agrada llegir. Ens hem recomanat els llibres del ratolí Stilton que hi ha un nen que li agradem molt, i Wonder, de R.J. Palacio que hi ha una nena que l’està llegint i que li apassiona. 

Després la Sessi ens ha posat sobre la taula un munt d’àlbums il•lustrats perquè els miréssim, remanéssim i en triéssim un per portar-nos-el a casa per llegir-lo. I com que li havíem demanat, també ha portat els llibres que ha escrit ella per deixar-nos-els veure. 

I després ens hem despedit… bones vacances d’estiu i fins el curs que ve!!!
Alguns dibuixos d'alguns dels àlbums que hem llegit aquest curs 2018-2019

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada