13 d’abril 2019

"La cambra prohibida" al Club de Lectura Infantil de 4rt

Quarta trobada del club de lectura de 4rt 
11-4-19 

Avui ens hem mort de por quan la Sessi ens ha explicat La Cambra prohibida, un conte que Itziar Ezquieta ha escrit i dibuixat. És un àlbum il•lustrat que, només de mirar-lo una mica per dins, ja posa els pèls de punta. Sort que acaba bé, que si no… 

Ens ha llegit i mig explicat una altra història, Les tres germanes lladres, d’Elena Odriozola. Aquesta història no fa por, fa riure! 

També ens ha ensenyat un altre àlbum il•lustrat, La llegenda de Sant Jordi, escrit per en Josep-Francesc Delgado i il•lustrat per en Roger Olmos. És un llibre gran, amb uns dibuixos molt guais. No ens l’ha explicat, la Sessi, perquè tots la sabem aquesta llegenda, però ens ha comentat prou com està escrit i dibuixat perquè ens agafin moltes ganes de llegir-lo. 

I sabeu què? que el poble de Montblanc, el de la llegenda de Sant Jordi, existeix. La Sessi hi va anar, perquè diu que ha explicat aquesta llegenda un munt de vegades però que mai havia vist el poble i que, és clar, no estava segura de si explicava bé la història o no. Quan va anar-hi va fer fotos i ens les ha portat perquè les poguéssim veure. 

Però, de fet, el primer que hem fet avui ha estat recomanar-nos, entre nosaltres, uns quants llibres. Ens agrada molt això de recomanar-nos llibres i parlar una mica del que ens agrada llegir. 

Ha tornat a ser una trobada fantàstica!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada