14 de febrer 2018

Frankenstein al Club DeLectura. Conferència de Laura Borràs.

Aquest proper dijous 22 de febrer comptarem amb Laura Borràs perquè ens parli de Frankenstein. La Conferència porta per títol Quan els monstres són humans.

Al llarg d’aquest mes hem llegit el clàssic Frankenstein de Mary Shelley. La nostra conductora, la Carme Callejon, ens ha anat informant, pautant o estirant per mitjà del seu bloc. Val a dir que ha fet una molt bona feina... i que si alguna persona vol venir a la conferència i no ha tingut temps i/o ganes de llegir-se tot el llibre pot fer-se una idea molt precisa seguint les diferents entrades del bloc. Us ho recomanem. 

Com també us recomanem que el proper dijous vingueu a escoltar – i si convé intervenir- en la conferència de la Laura Borràs. Us encantarà! 

La trobada serà a les vuit del vespre a la Biblioteca. L’activitat l’ha organitzat el Club de lectura de l'Ateneu de la Vall de Llémena. Compte amb el suport de l'ajuntament de Sant Gregori. 
Cartell: Carme Callejon
 
Mentrestant, a la biblioteca i amb l'ajut de la Carrme hem preparat un corner amb tot de material relacionat amb la temàtica que se'ns presenta en la lectura.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada