19 de setembre 2016

Taller sobre herbes i males herbes amb Cari Pitarch

El dissabte 10 de setembre varem tenir a la biblioteca i entorn una activitat amb la Cari Pitarch. La idea era donar a conèixer 5 plantes bones i 5 de no tant bones. Realment és varen observar i es parlar de moltes més plantes!!!

El que es va fer va ser una primera visió d’aquestes plantes a la biblioteca. Parlar-ne, tocar-les (si es podien), veure’n les característiques principals, saber si eren nocives o saludables. Veure amb què es diferencien o s’assemblen unes amb les altres. Tot seguit es va fer un reconeixement in situ fora de la biblioteca. De fet, varen anar a l’hort semisalvatge que té la Cari. Allà varen poder parlar de més herbes i les varen poder ubicar en el seu entorn. 

Tot i que les persones que hi varen assistir ja estaven predisposades a que els agradés el que se’ls expliqués, pensem que la Cari va saber embolcallar de misteri i coneixement el taller. Tothom va aprendre alguna cosa nova que no sabia i en va sortir enriquit. 

Així doncs, va ser una activitat productiva i amena. Per aquest motiu estem preparant una segona trobada per conèixer i reconèixer més plantes del nostre entorn. Si hi estiu interessats parleu amb el taulell de la biblioteca!!! Us informarem!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada