27 de setembre 2013

Recollida d’aliments per al Centre d’Acolliment i Serveis Socials de Girona “La Sopa”

Tick Translations organitza una marató de recollida d’aliments per al Centre d’Acolliment i Serveis Socials de Girona “La Sopa”.

L’esdeveniment tindrà lloc el proper 3 d’octubre a les 18.00 h a la plaça Miquel Santaló de Girona (davant l’Hotel Carlemany) i serà una plataforma de recollida d’aliments bàsics per donar al Centre d’Acolliment i Serveis Socials de Girona “La Sopa”

La campanya estarà coordinada per l’empresa de traducció Tick Translations®, l’Ajuntament de Girona i “La Sopa”, entitat centenària que atén les persones en situació de pobresa extrema”. 

La part musical anirà a càrrec dels alumnes de les escoles de música de Girona Sol de Solfa i L’Estudi Musical, que interpretaran peces de diferents compositors en diferents idiomes. 

 El punt de recollida dels aliments serà a la mateixa plaça on tindrà lloc el concert. Tots els aliments recaptats aniran destinats a “La Sopa”, una entitat de caràcter social i assistencial que ofereix servei de menjador, d’allotjament i de formació a les persones que es troben en situació de pobresa extrema. En els últims anys, a “La Sopa” han vist com han augmentat els casos d’exclusió social i cada vegada hi ha més persones que necessiten la seva ajuda. 

 El concert està organitzat per Tick Translations®, empresa de traducció i interpretació amb seu central a Girona i delegacions a tot el món, i compta amb la col•laboració de l’Ajuntament de Girona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada