23 de febrer 2012

Tertúlia amb el Club DeLectura

Ahir al vespre, a la Biblioteca Miquel Martí i Pol, ens varem trobar algunes persones del Club DeLectura per parlar del llibre "Quatre germanes" de Jetta Carleton.

Si heu anat seguint el bloc de la Carme ja haureu vist qui era Jetta Carleton i de què parla el seu únic llibre; per tant, en aquest post no en parlarem, del que sí parlarem és de quina sensació tenim després de la sessió d'ahir.. personalment penso que va ser FANTÀSTICA!!!

Tot i que a primer cop d'ull no ho semblava perquè:
 • Malauradament per problemes personals, el Sr. Luis Solano, editor dels llibres de l'asteroide no va poder venir.
 • No vam esser tantes persones com en ocasions anteriors i
 • No va funcionar el projector.
En fi, sembla que no es podrien haver compaginat tantes coses perquè la sessió no rutlles, doncs ves per on va funcionar, i val a dir que molt bé.

La Carme, amb una facilitat sorprenent ens va posar al dia d’un munt d’activitats que han anat sorgint al voltant del naixement del Club DeLectura i que puntualment anirem explicant a mida que es vagin acostant els fets.
De totes maneres us podem avançar una de les activitats!!!
Catalunya Ràdio (Barcelona) ens ha convidat per participar en una tertúlia literària radiofònica!!!

La proposta pinta molt bé: primer llegirem un llibre i després el comentarem amb l’autor en directe al llarg d’una hora, ens gravaran i sortiran en antena pel juliol i o agost.

Es tracta del programa Club de lletres i només hi aniran 14 clubs de Lectura d’arreu de Catalunya per tant ens podem considerar molt afortunats!!!

Evidentment també varem parlar abastament de la novel•la:
 • de les parts que ens havien captivat i el motiu pel qual ho havien fet,
 • de com estava estructurada la novel•la i perquè pensàvem que l’autora ho havia fet,
 • de com els personatges anaven evolucionant fins a donar un tomb, en al majoria dels casos inesperat.
 • També amb els nostres comentaris varem aconseguir que les persones que no l'havien acabat tinguessin ganes de fer-ho, i
 • I finalment, varem fer-nos preguntes sobre l'editorial (libros de l'asteroide) com per exemple quin era el criteri que seguien per publicar determinada obra.

Total, personalment penso que va ser una trobada molt enriquidora!

Gràcies Carme i companyia!

Us deixo amb una foto de la sessió2 comentaris:

 1. Realment va ser una tertúlia fantàstica. De fet està sent un club de lectura molt dinàmic i enriquidor. Cada sessió és diferent però cada vegada en sortim més entusiasmats. Gràcies a tots.

  ResponElimina
 2. Gràcies a tu, Carme, per la teva iniciativa!!!

  ResponElimina