06 de juliol 2011

10 de juliol: “Mulla’t” per l’esclerosi múltiple


El proper diumenge 10 de juliol la Fundació Esclerosi Múltiple organitza la tradicional festa Mulla’t, una acció de sensibilització social i de solidaritat amb les més de 6.000 persones que pateixen esclerosi múltiple a Catalunya que se celebra des de l'any 1994.

Aquest acte, que aquest any celebra la seva divuitena edició, pretén batre una vegada més el rècord de persones llançant-se alhora a l’aigua, concretament a les 12 del migdia.

Per a col•laborar amb aquesta iniciativa solidària, noméshttp://www.blogger.com/img/blank.gif cal anar a una de les 620 piscines adherides de tot Catalunya i fer unes braçades o bé comprar material de marxandatge de la campanya, com ara samarretes, tovalloles o bosses.

Mulla’t fent de voluntari

Una altra manera de participar en el Mulla’t i garantir l’èxit de la convocatòria és fer de voluntari dinamitzant l’activitat, venent el material de difusió, comptabilitzant els metres nedats o fent diplomes.
Només cal enviar la fitxa d'adhesió de voluntaris a l'adreça de correu electrònic msancho@fem.es posar-se en contacte a través del telèfon 934 242 777

L'Ajuntament de Sant Gregori, un any més, participa en aquesta acció. Podeu trobar més informació fent clic aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada