01 de desembre 2009

UN SOL CARNET PER TOTES LES BIBLIOTEQUES DE CATALUNYA!!!

Els usuaris no hauran de canviar de carnet, sinó que podran fer servir el que ja tenen per poder accedir a totes les biblioteques de la xarxa!!!
Fins ara, es donava el cas que la ciutadania podia necessitar més d’un carnet d’usuari en funció del territori o de la titularitat de la biblioteca.
Així per exemple: a la ciutat de Girona, l’ús de les biblioteques municipals o de la Biblioteca Pública de l’Estat suposava, necessàriament, ser titular de dos carnets.
Amb l’acord adoptat per la Comissió Mixta del Món Local un usuari -amb un carnet vigent d’una biblioteca del Sistema de Lectura Pública de Catalunya- podrà usar a partir de l’1 de desembre de 2009 (avui!!!!) totes les biblioteques públiques de Catalunya sense necessitat de tenir un carnet diferent, i amb independència de la ubicació o titularitat de la biblioteca.
L’usuari quedarà subjecte al reglament de la biblioteca on va a sol·licitar el servei i no al de la biblioteca que ha emès el carnet original.
En la premsa local catalana d’avui podreu trobar un anunci dirigita al públic en general. L’anunci us el podeu baixar també des de la nostra plana web.

http://cultura.gencat.cat/redir.asp?codipag=232


Més informació:

Subdirecció General de BibliotequesDirecció General de Cooperació CulturalDepartament de Cultura i Mitjans de ComunicacióGeneralitat de CatalunyaC/Portaferrissa, 1-308002 Barcelona

Tf.: +34 93 316 27 40Fax: +34 93 316 27 81

http://biblioteques.gencat.cat/biblioteques@gencat.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada