29 de setembre 2009

EXPOSICIÓ A LA BIBLIOTECA: "De l'ABC al SMS"

Com cada any, més o menys per aquestes dades, podeu trobar a la Biblioteca l'Exposició itinerant que prepara el CLIJ. Es tracta d'una exposició ideada i produïda pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (CLIJCAT).

Enguany la mostra ofereix un recorregut visual per les diferents formes d'expressió literària que s'han utilitzat al llarg de la història, fins arribar als nostres dies. L'exposició parteix del llenguatge de signes, tant auditius, olfactius o visuals. I amb l'aparició de l'escriptura i dels diferents alfabets, la humanitat aconsegueix perdurar els seus missatges en l'espai i en el temps. La mostra utilitza la literatura infantil i juvenil per guiar als visitants per la història del llenguatge i l'escriptura.

Aprofitant aquesta exposició la Biblioteca us convida a participar-hi escrivint alguna nota en un panell que hi haurà per l'ocasió. Podreu demanar post-its al taulell!!!

També, junt amb aquesta exposició hi podreu trobar una selecció de llibres que han tingut alguna menció especial durant el 2008-09. Esperem que com cada any sigui del vostre interés i gaudiu remenant i llegint!!!

Podreu visitar l'Exposició a la nostra biblioteca del 2 al 19 d'octubre dins el nostre horari: de dilluns a divendres de 16:00 a 20:00 i els dimarts i dissabtes al matí de 11:00 a 13:00 h.

En aquesta imatge podeu veure uns quans dels panells i llibres que conformen l'exposició.

Aquesta Exposició compta amb el suport de l'Ajuntament de Sant Gregori, el CLIJ, la Diputació i les Biblioteques Públiques de Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada