19 de juny 2009

Coraline a la pantalla


Coraline és una novel·la de caire juvenil de Neil Gaiman del 2002. Actualment se n'ha fet un cómic i alhora, és novetat a la pantalla gran amb el suggerent nom de "Els mons de Coraline". Al bloc de Jim Botó hi ha l'enllaç per poder veure els cartells que s'han realitzat per fer-ne difusió.

2 comentaris:

  1. Celebro que dos títols juvenils "Coraline" de Neil Gaiman i "Cor de tinta" de Cornelia Funke es posin de moda. Una vegada més cinema i literatura s’alien per donar a conèixer en aquest cas dues bones obres de literatura juvenil que és una mica la germena petita i lletja de la literatura. No he vist les pel·lícules i no sé si seran bones o dolentes però si serveixen perquè més gent s’interessi per la lectura d’aquestes dues obres (encara que Cor de tinta és pot considerar també una sèrie com Millenium tan de moda a l’actualitat ) dono per bones aquestes dues estrenes cinematogràfiques.

    ResponElimina
  2. Gràcies pel teu comentari!!!
    Tens tota la raó!!! Des de la Biblioteca de Sant Gregori també celebrem propostes que acostin la literatura (sobretot la considerada juvenil) a tot el públic i si aquesta vegada ve donat de la mà del cinema doncs benvinguda sigui!!!.
    No he llegit la sèrie de "Cor de Tinta", però "Coraline" fa quatre anys endarrera em va captivar.
    Per cert jo, encara, tampoc no he vist les dues estrenes, ni segurament les podré anar a veure i m'encantaria saber que n'opinen els que si les han vist!
    Marisa SGR

    ResponElimina