07 d’abril 2018

Tercera trobada del club de lectura Infantil amb Sessi Sitjà

Avui teniem moltes ganes de trobar-nos, que feia molts dies que no ens veiem! No ha faltat ningú. 

Quan la Sessi ens ha preguntat si ens havia agradat El bosc encantat li em dit que no gaire. Bé, alguns hem dit que gens i altres que no gaire. És que ens esperavem un llibre d’aventures i ens hem trobat amb un llibre una mica poètic i, és clar, no hi estem gens acostumats. Quan la Sessi ens ha començat a narrar la història com qui l’explica, aleshores ens agradava una mica més i alguns s’anaven entusiasmant recordant el bruixot Eixorc i les seves malifetes. I quan l’heura comença a créixer i a créixer sense parar envaint el palau del rei, aquí també hi ha hagut alguns de nosaltres que ens afegiem a explicar la història. I el drac que se la menjava i se la menjava, l’heura, aquí ja erem més els que hi voliem posar cullerada. 

Llavors hem anat triant cadascú la pàgina del llibre que més ens ha agradat i l’hem fotocopiat. Mentrestant anavem retallant troncs d’arbre i el seu fullam en un paper que tenia cada cara d’un color diferent, alguns amb patrons que ha portat la Sessi i d’altres dissenyant-ho nosaltres mateixos. Quan ja teniem l’arbre retallat hi hem enganxat el tros de llibre que haviem triat i… tatatxannnn! em creat el nostre bosc encantat, que…no és com els altres boscos: és un bosc encantat. Tampoc ha nascut com els altres boscos ni l’ha plantat un mag despistat, vell i bonifaci, sinó que l’hem plantat nosaltres, les nenes i els nens del CLUB DE LECTURA PETITS LECTORS.

Però plantar un bosc no és cosa fàcil, ens ha calgut molta estona, així és que ens hem quedat sense poder parlar del nostre “logo”. Ho haurem de fer a la propera trobada.



Us esperem a la propera trobada del dimarts 24 d'abril!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada