26 d’abril 2018

Quarta trobada del club de lectura infantil

Què bé! Avui tornava a ser dia de trobada dels PETITS LECTORS, el nostre club de lectura. Estavem cansats, quan hem entrat a la sala, perquè fa molta calor però teniem moltes ganes de trobar-nos amb la Sessi, a veure amb quina idea ens sorprendria. I és que el llibre que hem llegit aquesta vegada, La Tribu dels Zippoli, és força sorprenent. Per cert, ens ha agradat molt, us el recomenem. 

La Tribu dels Zippoli va d’un llibre que segons qui el llegeix explica una història diferent. “A tu, quina història creus que t’explicaria?” ens ha preguntat la Sessi. Ostres! no se’ns havia acudit que, és clar, a cada un de nosaltres ens hauria explicat una història diferent, perquè cada un de nosaltres sentim i ens interessen coses diferents. I això és el que hem fet, imaginar quina història ens agradaria que ens expliqués el llibre i l’hem escrit, dibuixat, enganxat i explicat. Han estat històries molt diferents i interessants. Ens ha agradat molt anar escoltant totes les històries que hem anat explicant. Els nens, la majoria, explicaven històries d’esports. Les nenes, moltes, explicavem històries de sentiments i de coses que passen al dia dia. 

Si mireu les fotos que hem penjat ja veureu com ens ho hem passat de bé. 

També hem parlat del logo del club. Encara no està a punt, ufff! Es veu que no és feina fàcil, perquè després de dibuixar-lo s’ha de reduir i reduir fins a fer-lo prou petit. Ens sembla que amb la interpretació que ha fet la Sessi dels nostres dibuixos acabarà sent molt guay. Segur que per a la propera trobada ja estarà a punt.



Ai! Que ens en descuidavem! Missatge pels PETITS LECTORS. La Sessi diu que quan llegiu El Signe Prohibit que no us espanteu si trobeu paraules rares, per exemple “hui” en lloc de “avui” o “mengí” en lloc de “vaig menjar”. Són maneres de dir passades de moda però que el nostre protagonista les utilitza per no haver de dir la “a”. La Sessi diu que ja veureu de que va quan comenceu a llegir el llibre. 

Fins la propera trobada !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada