18 d’abril 2018

“L’Acabadora” al Club DeLectura

Ahir vespre ens varem trobar a la biblioteca per comentar L’Acabadora de Michela Murgia . La nostra conductora n’ha fet un post on està tot molt ben explicat. Podeu accedir-hi des d’aquí 

En la sessió d’ahir va haver-hi molt de diàleg. Moltes converses creuades. Potser el més sorprenent va ser adonar-nos que molts de nosaltres o bé tenim experiències personals directes o bé en coneixem de primera mà sobre “adopcions” no legalitzades. Iguals o similars a la que va tenir Maria. 

En el que sí discrepem tots és en la manera de viure aquestes adopcions properes. Cap dels presents va tenir un lligam com la de la Maria amb Bonaria. I, potser per aquest motiu, ens admira com la protagonista sap fer de mare. I com Michaela és capaç de transmetre tantes sensacions amb poques paraules. 

També parlem de la bona traducció que tenim a les mans. Des que som al Club DeLectura que ens adonem que la persona que tradueix és súper important. Com diu la Carme: “si el traductor entén la novel•la el lector la gaudeix més perquè també l’entén”. 

Una novel·la molt recomenable de llegir!
Gràcies Carme!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada