29 de gener 2020

1ª/4ª trobada del club de lectura de 5è i 6è. 23-1-20

Som un grup del club de lectura nou. Bé, nou, nou no, perquè alguns ja veníem els dimarts, però com que hi havia molta cua per entrar i érem massa el dijous, doncs, han fet aquest grup, amb alguns que ens hem canviat del dimarts al dijous i amb nenes i nens que estaven a la cua esperant poder entrar. Fantàstic! 

Mentre acabava d’arribar tota la colla, els antics hem parlat del llibre que hem estat llegit, L’aprenent de bruixot i els invisibles, de Jordi Sierra i Fabra. Tots hem estat d’acord que, tot i que al principi costava d’entrar-hi, després ha resultat molt interessant. Es veu que aquest escriptor enganxa molt. 

Aquesta vegada llegirem El fantasme de Canterville i altres contes, d’Oscar Wilde. Aquest autor es veu que va escriure molts contes. Alguns ja hem llegit El gegant egoista en una edició molt infantil i que també està en aquest llibre que llegirem. El príncep Feliç, que també hi és en aquest llibre, està editat, resumit, en un àlbum il·lustrat molt maco que ens hem estat mirant. El fantasme de Canterville és un conte que es veu que és famós, perquè n’han fet obres de teatre i pel·lícules que alguns hem vist. 

La Sessi ens ha explicat El príncep feliç i El gegant egoista i ens ha dit que, com a mínim, ens llegim aquests dos, però la majoria tenim ganes de llegir-nos-els tots. També ens ha donat adreces d’internet per si volem saber més coses d’Oscar Wilde. M’ajudaràs a llegir, mama? I tu, papa? Així veuràs que bon escriptor que és aquest Oscar Wilde i a mi no em costarà tan llegir, saps?








 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada