20 de juny 2019

Tornem a tenir la bibliomaleta: “Arrela’t a la LECTURA”

Un any més la Diputació de Girona en cedeix la bibliomaleta “Arrela’t a la Lectura”. Es tracta d’un recurs que fomenta la lectura des de la vessant tranquil•la que és mirar amb un adult tot de contes. 

Consta, doncs, de molts contes infantils perquè vosaltres com a pares els gaudiu amb els vostres fills. La majoria dels llibres són per a mainada de 0 a 5 anys. També hi ha uns quans coixinets de roba molt acollidors. 

La tindrem entre nosaltres fins per Sant Jaume. És adir fins el 25 de juliol. Només cal que ens la demaneu al taulell i us muntarem un “arbre” súper “xulo”. Eps! Si algun pare, mare, tiet/a, avis... en vol saber més tenim a la vostra disposició un dossier explicatiu. 

Alguns de vosaltres potser la recordeu dels altres anys... Pels qui no la conegueu us direm que és moooolt especial. Plegada té la forma d’una maleta gran o d’un bagul de viatge. Desplegada simbolitza un arbre amb les seves arrels i la seva copa. Preciós! 

És una proposta realitzada des del Grup de Recerca en Educació, Patrimoni i Arts Intermèdia de la Universitat de Girona. Nosaltres la podem tenir, i vosaltres gaudir, gràcies al suport de la Diputació de Girona àrea de Cultura (Biblioteques).

Us esperem!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada