04 de juny 2019

Bifonic 2019. Concert amb Helena

El dissabte passat va començar la quarta edició del Bifonic. Es va iniciar a Celrà amb en Damià i en Marçal i avui hem tingut el primer concert de la temporada a Sant Gregori. 

Ha vingut l’Helena... i ens ha encantat!!! Val a dir que hem hagut d’esperar una miqueta per escoltar-la doncs hem tingut petits problemes tècnics. Sort que entre en Santi Canelles i Francesc Mir tot ha anat com una seda!!! 

Aquest petit escull ha servit com a moment perfecte per fer propaganda dels altres concerts que es faran en aquesta edició del Bifonic. Per conèixer una miqueta com és que l’Helena hagi tocat avui a la biblioteca...I també ha servit perquè la Corona ens fes difusió de la Diada de la Música a Sant Gregori, que serà el proper 21 de juny. 

Ara bé, segur que el que voleu és sentir-la, oi? Doncs aquí en teniu un tastet... i si en voleu més ... ja sabeu: dilluns vinent tocarà al Bifonic- Celrà i el 21/06/19 a Sant Gregori amb el grup Cercle!!! No us ho podeu perdre!!!


Des de la biblioteca volem agraïm tot el suport del públic per l’espera... i sobretot l’entusiasme que han mostrat davant d’aquesta activitat. I també a totes les persones que la fan possible. 
Moltes gràcies!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada