25 de març 2024

6ª trobada del club de lectura. Cicle Mitjà, dimarts 19-3-2024


Avui hem vist una pel·lícula!!! Bé, a la petita pantalla d’un ordinador. Tot i que algú ja l’havia vist ens hem quedat en silenci mirant-la, concentrats i bocabadats. És una peli molt bonica, es titula Els fantàstics llibres voladors del Sr. Morris Lessmore, igual que l’àlbum il·lustrat que llegirem a casa aquesta vegada.

Però abans hem estat estudiant D'aquí no passa ningú!, d’Isabel Minhós Martins i Bernardo P. Carvalho i Seis hombres, de David McKee. Són els llibres que hem estat llegint a casa. Hem aprofitat per fer una mica de lectura dramatitzada, que és molt divertit. Tots dos són molt interessants i fan pensar en els cicles de la història de la humanitat, en l’autoritarisme, en creure ordres sense plantejar-se si són lògiques o no…el que dèiem, molt interessants. Déu n’hi dó la història que sabem i quan que en sabem de filosofar sobre el tema. 

És clar que també hem fet una ullada sobre La gran fabrica de les paraules, d’Agnes de Lestrade i Valeria Docampo. Sembla molt interessant, va d’una ciutat on el preu de les paraules és altíssim, tant que no tothom les pot comprar. 

Ens tornarem a trobar el mes que ve. Ja en tenim ganes!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada