07 de març 2024

5ª trobada del club de lectura. Cicle Mitjà, dimecres 21-2-2024


HEM FET UN MINI SAC DE ROBA!!! 

Avui ens ho hem passat súper guai!!! Primer comentant, repassant i estudiant El rei del cul vermell i Si, soc grassa, tots dos de Carles Arbat. Tots dos llibres ens han agradat molt, però el primer ha estat el preferit de bon tros, és una canya! Us el recomanem! 

Després la “dire” del club de lectura en ha dit que faríem un petit sac, perquè llegirem l’àlbum Il·lustrat L'Home del sac, de Josep M. Jové. Encara no sabem què hi guarda dins del sac l’home del sac (el del llibre, eh! que el de veritat ja sabem que hi guarda la mainada que no es porta bé) però nosaltres ja sabem quines coses hi guardaríem, o quines paraules que ens porten bones vibracions. 

I així ha estat que hem fet el nostre petit sac de roba com el de L'Home del sac. Hem agafat un tros de roba que ja tenia una tavella cosida i, llavors hem après què és una agulla imperdible. L’hem fet servir per passar una cinta per dins de la tabella. Després hem pintat la roba amb retoladors especials per teixits i l’hem cosit amb una màquina de cosir. 

Haurem de llegir L'Home del sac per saber què guarda dins del seu sac l’home del llibre i també llegirem El príncep feliç, basat en la història original d' Oscar Wilde i il·lustrat per Jane Ray. Diuen que aquests dos llibres són preciosos, que no ens els podem perdre.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada