15 de novembre 2022

2022_11 Primera trobada del club de lectura de cicle mitjà

Per fi ha arribat el primer dia de Club da Lectura! Quins nervis! Què hi farem?

Sabíem que això d’un club de lectura va de llegir llibres, però quins?

La senyora que ens guiarà ja ens esperava a la porta de la biblioteca. La Marisa ens l’ha presentat, es diu Sessi i estava contenta de veure’ns. Ella ens anirà proposant els llibres que anirem llegint i ens ensenyarà a llegir-los i a treure’n tot el suc. És com una mestra o com una àvia que en sap molt de llibres perquè ha llegit moltíssim.

Ara sabem que el club de lectura no és un lloc, sinó una gent. Nosaltres som el club i el nostre lloc de trobada és la biblioteca, que és qui ho organitza.

Ara també sabem que llegirem àlbums il·lustrats, que la gent es pensa que només són per canalla petita, però hem descobert que no és així, perquè cal tenir els ulls ben oberts per treure’n tot el suc, entre el text i les il·lustracions.

Hem estat aprenent això, a treure tot el suc de  dins del llibre que llegirem aquests dies a casa.

El grup que ens trobarem els dilluns hem treballat amb Els pirates de l’illa calavera  i també ens hem emportar a casa Gegantosaure, que haurem d’endevinar  en quin conte popular està inspirat, tots dos de Jonny Duddle, que és un gran il·lustrador amb moltes idees per escriure llibres.

El grup que ens trobarem els dijous vam treballar amb L’Enfonsa Pirates de Jonny Duddle que ja sabeu que és un gran il·lustrador amb moltes idees per escriure llibres, i també Allà on viuen els monstres de Maurice Sendak que també és un gran il·lustrador amb moltes idees per escriure llibres.



Ho hem passat molt bé i segur que aprendrem molt.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada