20 de maig 2021

"Els nois de la Nickel" al Club DeLectura

Ahir al vespre, finalment, ens varem poder retrobar cara a cara en el club de lectura d’adults. Varem portar la mascareta posada i varem estar allunyats prudencialment uns dels altres... però a  tots i totes ens va fer molta il·lusió poder compartir una estona junts/es.

Varem comptar amb la presència de l’editor de Periscopi, l’Aniol Rafel. Ell ens va explicar curiositats vàries com per exemple que Colson Whitehead ha rebut dos cops el premi Pulitzer. Fet força insòlit. El primer cop amb   el ferrocarril subterrani i el segon cop amb aquesta novel·la.

Igual de rar és el fet que nosaltres repetim d’autor. En els deu anys de club DeLectura que portem no havia passat mai. Varem llegir a  Colson Whitehead el primer cop al 2018 en què varem comentar  el ferrocarril subterrani i ara Els nois de la Nickel.

La Carme ens va presentar a l’Aniol i, un cop ell va acabar les seves aportacions, ens va anar donant la paraula per tal que tots/es poguéssim expressar les nostres opinions. Val a dir que la majoria varem coincidir en dos punts. Un, es tracta d’una lectura impactant que ens ha sacsejat alhora que l’hem gaudit malgrat la duresa. I dos, ens ha semblat intel·ligent el gir que pren la trama al final. Per cert, si alguna persona està interessada en saber-ne més pot seguir aquests enllaços: Periscopi  o el diari el núvol


Un cop més hem d’agrair el bon criteri de la nostra conductora alhora d’escollir les lectures que ens proposa.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada