28 de maig 2021

Cloenda del Club de lectura infantil de la biblioteca (cicle superior)

Sort que aquesta vegada hem pogut fer la trobada presencial, TOT EL GRUP JUNT!!! Ja era hora! Sobretot perquè ha estat la darrera trobada d’aquest curs. I hem pogut comptar amb la presència i ajuda de la Marisa, que si no arriba a ser per ella les garces no ens deixen sentir-nos, ha! ha! ha!

No hem parlat del llibre d’en Tintín que hem llegit aquesta vegada. Teniem coses més impotants per fer. Ens hem estat recomanant llibres per fins que ens retrobem el proper curs, bé, els de 5è, perquè els de 6è aniran a l’institut i, com no passi un miracle, no podran continuar amb nosaltres. Fa una mica de pena.

 

Després, la Sessi, la conductora del club, ens ha dit unes paraules per donar-nos les gràcies, perquè ha estat un curs difícil amb tanta pandèmia, confinament i restriccions. Diu que no hem defallit ni un moment malgrat les videoconferències i les trobades de mig grup en mig grup.

 

I després hi ha hagut repartiment de diplomes, cada un amb el nostre nom, per haver estat membres del club durant aquest curs que, com opinen la Marisa i la Sessi, ha estat tot un repte per a tothom.


La Laia ens ha preparat un recull d'aquesta darrera trobada. Mireu que "xulo"!!!...

 


 

Fins el curs que ve!!!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada