16 de març 2021

6a trobada del club de lectura de cicle superior. 08/03/21

Ja era hora!!! Per fi!!! Avui hem pogut fer la trobada del club de lectura presencial!!! Més curteta, no ens ha donat temps de poder dir tot el que volíem, a sobre en dos grups, però molt millor així que virtual. 
 
Hem comentat el llibre que hem estat llegint, El misteri de la tifa de gos abandonada de l’Anna Cabeza i Gutés. Quin llibre tan divertit! Ens ha agradat molt a tots. Sabem que hi ha altres títols d’aquesta sèrie de Les germanes Crostó, agència d’investigació i ja estem delint per llegir-los. Aquesta vegada ens ha enganxat a tots. 
 
Ara llegirem Precisament així, de Rudyard Kipling, l’edició amb il·lustracions d’Ángel Domínguez i traduïda pel gran escriptor català Ramon Folch i Camarasa. Joseph Rudyard Kipling va ser l’autor, entre moltes altres obres, d’El llibre de la selva que tothom coneix, i va rebre el Premi Nobel de Literatura el 1907. 
 

 
Quan hem sabut això ens han entrat moltes ganes de llegir-lo. Aquest llibre ha estat guardonat per la Generalitat de Catalunya com el llibre infantil millor editat el 1999

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada