21 de gener 2021

Comentem “Un, ningú i cent mil” al Club de Lectura d’Adults

Ahir vespre ens varem trobar virtualment al club DeLectura per parlar de l’obra Un, ningú i cent mil  de Luigi Pirandello. La conductora va ser la Carme Callejon. I ens va acompanyar i il·lustrar l’Oriol Ponsati Murlà  com a editor de Edicions de la ela geminada i com a doctor en filosofia per la Universitat de Girona. Actualment està exercint el càrrec de director de la Institució de les Lletres Catalanes. 
 
Un, ningú i cent mil és una novel·la filosòfica que potser no entra bé a tothom. I a moltes persones se’ls pot fer feixuga. Tot i això, per la majoria de les persones assistents ahir a la trobada va ser una novel·la enriquidora, de lleus somriures i de moltes preguntes a realitzar-nos. Sobretot després de les aportacions que l’Oriol ens va fer. 
 
I de parlar propiament de la novel·la en varen derivar altres qüestions relacionades també amb la identitat: el rastre que deixem a les xarxes socials, les relacions que hi construïm, les noves tecnologies, el que som i no som...
 
Va ser una trobada molt productiva... tant que fins i tot ha continuat hores després mitjançant el grup de WhatsApp que tenim!

Moltes gràcies Oriol per ser tan encantador. Moltes gràcies Carme, un cop més, per la proposta. Moltes gràcies a tots i totes per les vostres aportacions.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada