14 de gener 2021

4a trobada del club de lectura de 5è i 6è 11-1-21

Aquesta vegada hem hagut de fer la trobada per videoconferència, com si fóssim gent gran i important. Tots hem estat d’acord, però, en que ens agrada més fer les trobades presencials, que ens puguem veure. 

Hem parlat dels llibres que hem estat llegint, bé, només del Safari, de la Maite Carranza. A la majoria ens ha agradat molt però hi ha hagut alguns a qui “no ens ha enganxat”. Amb el que sí que hem estat tots d’acord és en que els nostres pares i mares si que se n’adonarien si ens perdéssim encara que només fós per un minut. 

El llibre que llegirem aquesta vegada és El signe prohibit, d’en Rodrigo Muñoz Avia, que és un llibre que ha guanyat un premi EDEBÉ de literatura infantil. És una història d’intriga i amistat on hi surten dolents dels dolents de veritat. També parla d’un gran escriptor francès, Georges Perec, que escrivia llibres molt curiosos, per exemple tot un llibre sense fer servir la lletra e, que és la principal vocal del francès. A veure si aquest sí que ens enganxa a tots! 

Ah! La Sessi diu que ens enviarà missatges per Whatsapp de tant en tant. A veure que ens farà arribar?... i de moment podem ensenyar als nostres pares com va anar la sessió:


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada