24 de novembre 2020

Segona trobada del club de lectura de 4rt . Novembre 2020

Aquest dilluns, en trobar-nos, el COVID-19 ens ha donat una nova sorpresa: la trobada no es podia fer dins de la biblioteca perquè erem més de 6 persones. Nosaltres en sóm 11, així que… hem hagut de fer la trobada a la pista d’esports, brrr! 
 
Quasi tots sabiem quin conte hi havia dins de l’àlbum il·lustrat El Gegantosaure (si no saps de què va llegeix el ràpord de la trobada del mes passat): El pastor mentider
 
Els llibres que “llegirem” (entre cometes perquè gaire bé no tenen text) aquesta vegada són una història molt bonica que ja caneixíem, El ninot de neu, i Pare Noel, tots dos d’un gran autor anglès que ja és molt vellet, Raymond Briggs. N’hem vist unes quantes fotografies, amb els seus llàpis de colors i tot. 
 
Quan arribem a casa trobarem enllaços en el grup de WhatsApp del club de lectura per poder mirar uns curts que s’han fet inspirats en el llibre El ninot de neu. 


 
 
Us imagineu un Pare Noel que no li agradi la neu ni el fred? Segur que la Nit de Nadal es posaria una mica cascarràbies, oi? Coi de Pare Noel! Ha, ha, ha!!!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada