24 de novembre 2020

Primera trobada del club de lectura de 4rt - oct 2020

Semblava que seria impossible, però per fi… va arribar la primera trobada! Què fariem? Es diu que t’ho passes bé al Club de Lectura, però… 
 
Se sap que això d’un club de lectura va de llegir llibres, però quins? De vegades llegir és una pallissa. 
 
Vam entrar a la sala infantil de la bilioteca. Estava buida, tota només per nosaltres. Com que vam començar una mica tard perquè primer les mares havien de conèixer la conductora del club, doncs, vam atacar la lectura del dia a sac: 
 


 
És un àlbum il·lustrat boníssim. I l’autor encara és viu! Té l’edat, més o menys, dels nostres pares, 41 anys. Ens hem emportat una adreça d’internet a casa per poder-lo veure a la pantalla de l’ordinador fent el dibuix d’un pirata. 
 
Si llegiu aquest llibre poseu-hi molta atenció, perquè si no no us en entarereu de tot el que pots arribar a veure i a llegir-hi. És molt interessant! Us el recomanem!!! 
 
Ah! Aquests autor, en Jonny Duddle, té altres àlbums il·lustrats de pirates i d’altres temes. Nosaltres també ens en vam emportar a casa El Gegantosaure, que va de dinosaures i que hi ha un conte a dins del conte d’aquest llibre. Segur que a la propera trobada parlarem del conte dins del conte. 
 
Ens ho vam passar tan bé que ja estem esperant la propera trobada!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada