14 de setembre 2020

RESERVA PER UTILITZAR LA BIBLIOTECA APP / WEB

Nou sistema de reserves online a la biblioteca amb l'APP RESERVAPLAY a AJUNTAMENT DE SANT GREGORI! 

A partir d'avui ja pots reservar espai i ordinadors de la biblioteca amb un clic des del mòbil amb la nova APP ReservaPlay, aforament limitat! 

Registra't i reserva online, fàcil i ràpid! 

Clica aquí: https://santgregori.reservaplay.cat/  

Descarrega l'APP "ReservaPlay" i reserva còmodament a AJUNTAMENT DE SANT GREGORI!  

APP Android:  

https://play.google.com/store/apps/details?id=softneos.sportssuite 

APP iOS:

https://itunes.apple.com/es/app/reservaplay/id1068246588?mt=8 

 

ANEM a PAMS!!!


Com accedir-hi: 

Des de la web de l’ajuntament hi ha l’enllaç – a cita prèvia - per a poder accedir al gestor de reserves de la biblioteca. Un cop s’ hi entra es pot baixar l’aplicació si es fa des del mòbil. 

Aquest gestor és el mateix pel gimnàs del pavelló, per tant, si ja estàs registrat no caldrà que et tornis a resgistrar. Si utilitzes el gimnàs poses “abonat”, sinó seràs “no abonat”. 

Registrar-se: 

Per utilitzar aquests gestor, inicialment, cal donar-se d’alta. Cal anar a “registra’t ara”. 

Les dades per donar-se d’alta són bàsiques: nom i cognoms, data naixement, correu electrònic (serà el nom d’usuari), la contrasenya i si acceptes les condicions. La contrasenya segura és la que conte majúscules, minúscules i números. 

El teu compte: 

En l’apartat “gestió d’usuari” es podrà configurar si es vol rebre notificacions i per quin mitjà (mail / app). 

Si vols rebre informació hauràs d’activar-ho i si no, ho desactives. També podràs escollir per on les vols rebre: correu electrònic i/o APP. 

Reservar: 

Es pot reservar diferents franges horàries i també per diferents dies, sempre amb un màxim d’1 hora/dia. El gestor permet fer 4 reserves a l’hora. 

Per a poder gestionar millor el temps, les sessions són de 30 minuts (excepte els ordinadors de treball que són d’1 hora). Recordeu que els ordinadors de jocs només s’hi pot accedir un cop al dia. 

Els infants que vulguin anar a la sala infantil només hi podran accedir si hi ha un adult que se’n faci responsable. 

A “les meves reserves” podreu consultar en tot moment les reserves que heu realitzat. També podreu anul·lar les reserves si teniu previst que no vindreu a la biblioteca. És important anul·lar-les per poder alliberar reserves i que altres usuaris en puguin fer ús. 

Important!

En cas que detectem que una persona usuària hagi fet reserves i no les hagi emprat i/o anul·lat és penalitzarà la seva absència.

Gràcies a tothom!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada